Etusivu »
Kalenteri ja tulokset»
Keskiviikkotapahtumat »
Iltarastiviikko 3.-6.7. »
Sarjaliput »
Aiemmat vuodet»
Kuvagalleria »

Ohjeet   
Osallistujille »
Järjestäjille »

Firmasuunnistus   
Ohjeet ja säännöt »
Ilmoittautuminen »
Tilanne »
Ohjeet viestiin »

Palaute »
Vieraskirja »

Muita tapahtumia »


» Kuntosuunnistajan vakuutus

Kuntosuunnistajan vakuutus kaudella 2015

Kuntosuunnistajan vakuutus on voimassa kuntosuunnistustapahtumissa ja Jukolan ja Venlojen viestissä sekä tapahtumiin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla. Lisätietoja SSL:n sivulla sekä vakuutuksen esite ja tuoteseloste

Osta vain yksi Kuntosuunnistajan vakuutus kerrallaan, koska ostettu vakuutus on voimassa vain sille henkilölle, jonka tiedot on merkitty vakuutuksen ostamisen yhteydessä ostajan tietoihin.

Vakuutusta ostaessasi lisää Tampereen iltarastien koodi 235 kohtaan "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset". Paina koodin syöttämisen jalkeen "Päivitä" ja sitten "Tilaa".

Tämän jälkeen voit syöttää tilaajan tiedot eli sen henkilön nimi- ja osoitetiedot, jolle vakuutus hankitaan. Vakuutuksen voi maksaa pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Vakuutus on maksettava ostoksen tekemisen yhteydessä. Vasta maksettu vakuutus on voimassa. Kun maksu on suoritettu onnistuneesti, palaat verkkopankista takaisin Kuntosuunnistusvakuutuksen sivuille ja voit tulostaa itsellesi vahvistuksen vakuutuksen lunastamisesta. Saat myös antamaasi sähköpostiin maksuvahvistuksen onnistuneesta maksusta, maksuvahvistus toimii todisteena vakuutuksen lunastamisesta.

Osta vakuutus